Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Felfüggesztettet kapott a tankelkötő férfi

2009.01.21. 22:55 | antal.daniel | 2 komment

Címkék: 2006 köztársaság 2009 igazságszolgáltatás

Tankvezetői tanfolyam Az azóta betiltott fasisztoid szervezet egyenruhájában jelent meg a bíróságon az a 67 éves férfi, aki Budapest belvárosában 2006-ban elkötötte a tankot. Felfüggesztett börtönt kapott és három évig nem vezethet semmit. Ő még nyilván a Néphadseregben tanulta meg, hogy kell, de ma láttam, hogy még mindig hirdetik a tankvezetői tanfolyamot a BKV legforgalmasabb indoor hirdetőfelületén. H. Györgynek 246 ezer forintot kell fizetnie a kidöntött hirdetőpóznáért - csak azt nem értem, hogy miért nem írja le az index a nevét, ha egyszer bűnös... az arcképét viszont lehozza!

Köszönet a korrekcióért.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr641709815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antal.daniel · http://antaldaniel.blog.hu/ 2009.01.21. 22:55:00

Köszönöm a korrekciót. Csak a tárgyaláson volt Gárda-egyenruhában.

Anonymous 2009.01.21. 22:55:00

A fasisztoid OK, de 2006-ban még nem volt gárda.
süti beállítások módosítása