Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Divatosan biciklizni

2008.04.29. 17:50 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés köztér

Magyarországon a kerékpározás egyik infrastrukturális nehézsége, hogy nehezen tudunk megérkezni úgy, ahogyan kell és illik. A kerékpárok tárolásának infrastruktúráján kívül a munkahelyi zuhanyozók, a kerékpár és munkahelybarát ruhatár, az aktatáska és retikül-kompatibilis csomagtartók is hiányoznak. Dániában az emberek 35 százaléka közlekedik kerékpárral és az ilyen kérdésekre igen kifinomult válaszaik vannak.

A Copenhagen Cycle Chic kifejezetten nőknek készülő oldal, ami azzal foglalkozik, hogyan lehet divatosan megjelenni és megérkezni kerékpáron. A mai Budapest nem csak közlekedési infrastruktúrájában nem kerékpáros-barát. Úgy gondolom, hogy a bicikli-tárolás formatervezési kihívásai mellett ideje ezekkel a kérdésekkel is foglalkozni, jó böngészést minden bicikli-barátnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr31709634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása