Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Kína még a legszebb is

2007.12.02. 15:40 | antal.daniel | 6 komment

Címkék: kína nők

Az idén még inkább minden Kínáról szólt. Az emelkedő szuperhatalom fej-fej mellett Németországgal a világ legnagyobb exportőre címért, az Egyesült Államokkal a legnagyobb energia-felhasználó és szén-dioxid-kibocsátóért. Ahogy a kínaiak mondják: visszanyerték a múlt században elnyert helyüket a világgazdaságban. Minden jelentős ország delegációt menesztett a világ második legerősebb országába, mi is avattunk egy Petőfi-szobrot. És idén először Kína Szépe nyeri el a Miss World 2007 címet. A feministák ugyan mindig mondták, hogy a szépség tiszta politika, de ennél kézzelfoghatóbb bizonyíték erre aligha volt. És csak jövőre jön a pekingi olimpia, aztán meg a sanghaji világkiállítás. Link: Keleti Szél blog, China Daily. Korábbi bejegyezések Kínáról, illetve egy magyar oldal a világkiállításról. Gyűjtemények: China, Kína.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr541709507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

info 2007.12.02. 15:40:00

Kedves Dániel!
Egy link javaslat a 2010-es Világkiállításhoz (magyarul van)>>> www.vilagkiallitas.hu

zhaoman 2007.12.02. 15:40:00

:) Keep blogging!

off: A del.icio.us gyűjteményed nagyon jól összeszedett válogatás! Naponta olvasom az ajánlott cikkeket!

zhaoman 2007.12.02. 15:40:00

Kedves Dániel!

Az utolsó mondat félreérthető. A sanghaji expó 2010-ben lesz. http://en.expo2010china.com/
süti beállítások módosítása