Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Ahol igazán gyorsan csökken a népesség

2007.07.31. 23:09 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: világ demográfia

A magyar demográfiai helyzet sem éppen rózsás, de az ex-szovjet tagállamokban vannak sokkal élesebb helyzetek is. A jobboldali ábrán az orosz és az ukrán lakosság száma látható 1989-hez viszonyítva. Ukrajna lakossága jelenleg évi 0,675 százalékos ütemben fogy, ami csaknem háborús ütem. 1,3 alatti reprodukciós ráta, elvándorlás, növekvő halandóság. Hogy miért nő ennek ellenére mégis gyorsan az ukrán gazdaság? Ukrajna egyfajta átjáróháznak tűnik, ahonnan nyugat felé elmennek, és keletről vendégmunkások jönnek. A legnagyobb szomszédunkról van szó!

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr421709406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása