Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Bicikli-flottamenedzsment Budapesten

2010.09.15. 17:19 | antal.daniel | 2 komment

Címkék: budapest közlekedés

A BikeFm a biciklis flottamenedzsment új oldala. A célja, hogy a kerékpározás hiányzó infrastruktúrája (céges tárolók, flották kezelése, öltözők, stb) egyszerűen megoldható legyen, amihez tanácsadást is lehet rendelni. Ugyanitt cargobike is rendelhető. Gondolatébresztő, inspiráló vállalkozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr532298480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bringabaro · http://www.bikefm.hu 2010.09.15. 20:28:42

Köszönjük az ajánlást Dani!

Kerékpár tárolóban, legyen az fedett, egyszerű támasz, bicikli garázs, beltéri helytakarékos parkoló, vagy szoborszerű tároló a legszélesebb palettával a

www.bikefm.hu

rendelkezik.

A vezetőket céges arculathoz alakított tárolókkal örvendeztetik meg, és kínálnak brandinget, CSR hirdetést évtizedekre költséghatékony módon. A cég kerékpáros dolgozói, a jelentős szervizkedvezményeknek, olcsó kerékpáros biztosításnak, kerékpáros barát öltözők kialakításának, és a kamerával és kártyás beléptetővel ellátott kerékpártárolónak örülhetnek.
süti beállítások módosítása