Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Globális Béke Index

2007.06.09. 15:26 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: magyarország világ összehasonlítás egypillanat

Az Economist Intelligence Unit egy buddhista milliárdos felkérésére elkészítette az egyes országok békességének rangsorolását. A pontszámok azt tükrözik, hogy az adott ország táradalma mennyire él békében önmagával és a világgal - békésen gyakorolják-e a hatalmat, mennyien vannak fegyverben, hányszor fordulnak a polgárok egymás ellen, és így tovább. A versenyképesség, a jólét és a boldogság viszonyában további elemzés később lesz, most szokás szerint egy pillanat alatt érdemes elhelyeznünk magunkat a világranglistán. A legbékésebb ország Norvégia (pontszáma: 1,357) a legbékétlenebb Irak (pontszáma: 3,437), Magyarország a 121 besorolt ország közül a 18. helyen áll. Ugyanez térképen. További linkek: Boldogság és anyagi jólét, hol tartanak lépést a világgazdasággal, hol érzik jól magukat a Földlakók és hol nem korruptak?

További elemzési lehetőség: Many Eyes. Frissítés: a legstabilabb és leggyengébb államok.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr951709384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása