Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Javaslat a Magyar Közműtanács felállítására

2010.04.01. 09:30 | antal.daniel | 2 komment

Címkék: gazdaság reform szabályozás ár intézmények portfolioblogger közműtanács

Elindult a kozmutanacs.hu, ahol nyomon lehet követni, sőt részt lehet venni a Magyar Közműtanács felállítására vonatkozó szakpolitikai javaslat elkészítésében.A javaslatnak nincsen intézményi háttere, olyan szakemberek vesznek az elkészítésében részt, akik szeretnék megreformálni a magyar árszabályozás rendszerét annak érdekében, hogy Magyarországon is alacsonyabbak legyenek a közműárak, és csak értelmes megtérülő valósuljanak meg.

Egyelőre egy részletes szakirodalomjegyzék, körülbelül száz közműtanács webcíme és egy sajtószemle található az oldalon, hamarosan következik az elvi alapvetés, a jogi, közgazdasági és intézményi kifejtés. Az anyag vitájában minden szakember teljes névvel vehet részt. Az oldal a http://kozmutanacs.hu/ oldalon érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr361886168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

is 2010.04.01. 13:53:03

most olvasom, hogy AmCham, német, meg még ki tudja milyen kamara nagyon keményen elvárásokat fogalmazott meg. az energiaügy (előző poszt) ennek az egyik fejezete, vagy az egy külön AmCham kezdeméynezés?

antal.daniel · http://antaldaniel.blog.hu/ 2010.04.01. 15:26:43

Nem, ez nem AmCham kezdeményezés. De az AmCham is egyetért vele.
süti beállítások módosítása