Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Összegzés: vasút

2008.07.12. 08:20 | antal.daniel | 3 komment

Címkék: köztársaság vasút cikkeim közpénzügyek

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy megtudtam, alkotmányosan és racionálisan megkérdőjelezhető okokból megszüntették az általam létrehozott és vezetett Magyar Vasúti Hivatalt. Úgy gondolom, hogy eltelt annyi idő a döntés meghozatala óta - mégha a személyes kálváriám még nem is ért véget -, hogy az ezzel töltött éveket röviden összegezzem. A mai Vasutas Napra egy ilyen cikkem jelent meg a Népszabadságban. Amikor kész volt a szöveg, nem volt cím-ötletem és nem szerettem volna sokat gondolkodni, de azt hiszem, a szerkesztő figyelemfelhívó címet adott az írásnak: Kiesik a zsebünkből a pénztárcánk.

A néhány vasúttal kapcsolatos bejegyzésem és régebbi cikkeim.

Frissítés: Az Állami Számvevőszék jelentése a magyar vasút átalakításáról (pdf) illetve az országgyűlési képviselőknek írt felhívás (pdf) és egy rövid összefoglaló a hvg.hu oldaláról.

Frissítés: Mihályi Péter vitatkozik a cikkemmel a Népszabadságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr981709676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2008.07.12. 08:20:00

Jó napot kívánok!
Azt szeretném kérdezni, hogy elérhetők-e még valahol online, vagy más csatornán a Magyar Vasúti hivatal piaci jelentése. (szakdolgozathoz lenne szükségem rájuk).
Válaszát köszönöm

Anonymous 2008.07.12. 08:20:00

Kedves Antal Dániel,

olvastam cikkét a Népszabadságban, s mivel közben kitört a MÁV-sztrájk is, interjút szeretnék készíteni Önnek. Mivel volt munkahelye nem adja meg az elérhetőségét, ezuton is keresem.
Kérrem, jelentkezzen: pelle.janos@hungarnet.hu
Pelle János a hvg.hu munkatársa tel: 30 4892631, 302 6667

Kacsa! 2008.07.12. 08:20:00

Kétszer is átolvastam, jó cikk. Elgondolkodtató.
Válaszút előtt a magyar vasút? Majd látszatintézkedésekkel megoldják...
süti beállítások módosítása