Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Újra a vasútról

2008.02.07. 20:58 | antal.daniel | 3 komment

Címkék: köztársaság vasút

A hét elején Friderikusz Sándor készített velem egy félórás interjút az ATV-n a munkámmal kapcsolatban. Az adás idején éppen Brüsszelben voltam több vasúti hivatal vezetőjével, de rengeteg visszajelzés érkezett még aznap éjjel. A téma lényegében ugyanaz, mint a január eleji írásos és rádióinterjúkban, ha valaki vitatkozni akar róla, akkor Tevan Imre blogján talán rengeteg kommentárt. Az előző beszélgetés egyébként nagyon izgalmas volt, Róna Péter közgazdász lényegében a gazdasági rendszerváltást kritizálta, Petschnig Mária Zita pedig védte. (Ha valaki megnézi a videostreamet, az első fél óra az ő vitájuk, aztán jön a velem készült interjú).

Korábbi bejegyzések a vasútról és a rendszerváltásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr211709549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2008.02.07. 20:58:00

fasza műsor, jó mind a két felvonás...

antal.daniel · http://antaldaniel.blog.hu/ 2008.02.07. 20:58:00

Szerintem érdekes vita volt, érdemes megnézni. A 1989-es kötvény-részvény csere-tervéről nem is hallottam, szóval, ha valakit érdekel a gazdasági rendszerváltás története, érdemes megnézni!

Párkányer 2008.02.07. 20:58:00

es mit szolsz ahhoz az elotted levo ekomokus disputahoz?

latod, lehet, hogy a Rona Peter jeffersonistanal minositheto azzal a mezogazdasag-parti velemenyevel:)
süti beállítások módosítása