Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Verseny az egészségügyben

2007.04.13. 17:17 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: egészség versenypolitika

A Kormánytól független Gazdasági Versenyhivatal vitaanyagot tett közzé a verseny lehetséges módjáról az egészségügyben. "A verseny lehetőségei és korlátai a szabályozott egészségügy piacain - egy modellváltáskor figyelembe veendő szempontok" alcímet viselő vitaaanyag az első olyan közpolitikai elemzés, amely az egészségügyi rendszerre egy olyan piacként tekint, ahol vevők és eladók, kereslet és kínálat találkozik. Az anyag legnagyobb erénye, hogy az egészségügy finanszírozási modellje helyett a gyógyító és egészségmegőrző szolgáltatások előállítására és igénybevételére koncentrál. Véleményeket egy hónapig lehet küldeni a GVH honlapján megadott címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr541709333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása