Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Tiszta kezek I: könyvelés, adó és tényfeltárás

2010.03.06. 11:13 | antal.daniel | 1 komment

Címkék: szolgáltatás korrupció újságírás tiszta kezek portfolioblogger

A SafeAccount könyvelő és adótanácsadó iroda igen különös PR akcióba kezdett Jászberényi Sándorral, a már korábban méltatott lepkevadaszat blog haditudósítójával, aki ezúttal a sármelléki reptér bűzös sarát kavarta fel.

Az értelmezésemben a safeaccount.hu a fehérgazdaság azon szereplőinek kínál egységcsomagot, akik szeretnének tiszta versenyben győzni a feketegazdaság szereplői felett.

[...bemutatjuk és összefoglaljuk cégeink tevékenységét, amelyek együttműködve egy teljes körű jogi és pénzügyi szolgáltatást képesek nyújtani üzleti partnereink számára a cégalapítástól a könyvelésen és a jogi problémák megoldásán át egészen a közbeszerzéseken való részvételig, vagy éppen a potenciális partnerekkel való együttműködési lehetőségek megvizsgálásáig és ellenőrzéséig. [...] Vannak hírek, amelyek megjelennek ugyan a nyilvánosságban, de véleményünk szerint nem kapnak megfelelő hangsúlyt, noha sok ember bőrére mennek; más hírek pedig épp arra szolgálnak, hogy a lényegük kihámozhatatlanná váljon. Szeretnénk bemutatni azokat az információkat, illetve gondolatokat, amelyek segítenek eligazodni a körülöttünk lévő világ történéseinek értelmezésében. Ez két, nagyon is különböző szándék, egyetlen dolog köti össze őket: ugyanazok az emberek állnak mögötte. Egyetlen honlap sem létezhet valamiféle forrás, finanszírozás nélkül. A mi honlapunkat azon cégek csoportja szponzorálja, amelyek a szolgáltatásaikat is hirdetik. Ezek a cégek biztosítják a forrást ahhoz, hogy a honlap közösségi tartalmai létrejöhessenek és működhessenek. A honlap közösségi felületein megjelenő írások és hírmagyarázatok az oldal finanszírozóinak gondolkodásmódját és véleményét tükrözik. A világ történései hatással vannak életünkre, gazdaságunkra. Útvesztő lehet ez mindannyiunk számára, útvesztő, melyben Ariadné fonalaként vezetnek bennünket azok az ötletek, melyeket gondolkodó  elmék  közvetítenek felénk. Gyakorlati tapasztalataink, és professzionális törekvéseink segítenek áthidalni  azokat a réseket, szakadékokat, melyek  a rideg és egyre kiszámíthatatlanabb  világ s a mai kor embere között keletkeznek.

Tulajdonképpen az általam vezetett tanácsadó iroda sem tesz mást, igaz, némileg más eszközökkel: miközben a tanácsadóiparban általános a korrupció és az adókerülés, tisztán harcolunk, és ismertségemet a fehérgazdaságot megölő korrupció elleni nyilvános fellépésekre igyekszem fordítani. Azt hiszem, ugyanabban bízom, mint a SafeAccount tulajdonosai: egyszer a fehérek összefognak, és ésszel győzik le a fekete oldalt.

 Frissítés: Közben Jászberényi Sándortól is kaptam leveleket, és a SafeAccountról is hallottam ezt-azt. Nem volt ez ennyire tudatos akció, meglátjuk, mennyire válik ez a két ügy előnyére.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr561813415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevem_senkii 2010.03.21. 13:12:47

Tisztelt Antal Úr!

Próbáltam keresni az Ön elérhetőségét, de sajnos azt nem találom. Szívesen váltanék néhány szót Önnel.

Köszönettel: Stefkó Miklós - SafeAccount.hu
süti beállítások módosítása