Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Kinek szurkol a világ az amerikai elnökválasztáson?

2008.06.14. 22:24 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: usa demokrácia globalizáció

A világ legerősebb és legrégebbi demokráciájának elnökválasztása az egész világ ügyeinek menetét befolyásolja. Hiába csak az amerikai állampolgárok szavazhatnak, az egész globalizált világ figyeli a választási küzdelmet. A Pew Global Attitudes Index a világ 22 országában megkérdezte azokat az embereket, akik követik az amerikai elnökválasztást, hogy Obamában vagy McCainben bíznak-e? Mivel nem indul sem a hatalmon lévő elnök, sem alelnöke, az elmúlt száz év talán legnyitottabb és legizgalmasabb választása zajlik, az elején mindkét oldalon sok és nagy kvalitású jelölttel. Amerikához kötődő demokrataként természetesen én is követtem a kampányt, és ugyan több szimpatikus jelöltet találtam, a két idealista jelöltnek, Obamának és McCainnek szurkoltam. A kampány finise különösen igazgalmas lesz, hiszen két meglehetősen különböző, de jó jelölt közül választhatnak a szerencsés amerikai szavazópolgárok. Az biztos, hogy hiába bíznak egy hangyányival többen McCainben a választójoggal rendelkezők közül, Jordánia kivételével a világ Obamának szurkol. Forrás: FP Passport blog.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr351709666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása