Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Képregény a titkosszolgálati levéltárban

2008.04.14. 08:47 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: internet köztársaság cikkeim alapjogok

Varsányi Gyula írt a Népszabadságban Korcsmáros Pál nemrégiben megtalált képregény-kéziratáról. A történet nagyon megfogott, és egy bejegyzést írtam köré új európai blogomba, ami kikerült az Agoravox portál címlapjára is. Az én olvasatomban a Kádár-diktatúra titkosszolgálatának iratai között negyvennyolc évre eltűnt kézirat arról szól, hogy ahol az embereket szabadságjogaiktól megfosztják, ott a jogfosztottság előbb-utóbb teljes lesz. Az Agoravox-címlap technikai érdekessége, hogy egy meglehetősen jó minőségű beszédszintetizátor fel is olvassa a cikket angolul, amelyet podcastként (mp3 2MB) is meg lehet hallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr881709617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása