Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Hídinfláció Magyaroszágon

2007.05.13. 18:31 | antal.daniel | 2 komment

Címkék: közlekedés gazdaság közpénzügyek

Új közpénzügyi rekord született: a kőröshegyi völgyhíd építése 74 milliárd forintba kerül. A párkányi Duna-híd felújítása helyett egy új híd építését 2001-ben 7 milliárd forintra becsülték (514 méter). A Szent László-híd 2003-ban már 23 milliárd forintot kóstált (920 méter). A Dunaújvárosi-híd építése idén fejeződik be, és 54 milliárd lesz a számla (1654 forint), a kőröshegyi völgyhíd viszont már 74 milliárdba (1872 méter) fog kerülni. A hidak ára igen gyorsan emelkedik Magyarországon: méterenként 25 millió forintról négy év alatt 39,5 milió forintra ment fel az áruk.

A gyors tanulság: egyre hosszabb és szebb hidakat építünk egyre drágábban. Jól gondoljuk meg, hogy kivel, hova építetjük a következőt!

Még többet a jelenségről - Muraközy Balázs: Összér! és Tóta W. Árpád: Híd a semmi ágán (jó sok hozzászólóval).

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr1001709363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holajoda 2007.05.13. 18:31:00

OFF

Kedves Dániel!
Mivel nem találtam e-mail címedet sehol, így itt szeretnék tőled kérdezni...
A Blogámiával gondolkodunk egy gazdagabb szolgáltatásokkal bíró bloghost választásán. Felmerült a kérdés, hogyan tudod elérni "külsős" bloggerként a Blogteren való megjelenést. Hogyan működik a kiajánlás távolról?
Válaszodat előre is köszönöm.
Holajoda - blogámia blogger
blogamia[pont]szerkeszto[kukac]gmail[pont]com

ON
süti beállítások módosítása