Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Budapesti dugók és hiánygazdaság

2007.03.03. 15:00 | antal.daniel | 1 komment

Címkék: budapest közlekedés

A Centrum Parkoló Kft megoldásaNagyszerű vita kezd kibontakozni Erhard Szilárd Népszabadságban is megjelent cikkéről (Itt a hiánygazdaság) az Ingyenebéden. A cikk arról szól, hogy addig nem lehet közlekedni Budapesten, amíg a közterületeket ingyen bocsátják az autósok rendelkezésére, mert kevesebb köztér van, mint autó. A téma népszerű, a képen látható fizetős megoldást viszont kevésbé. Mik az alternatívák?

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr121709302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajkó Tamás 2007.03.03. 15:00:00

Azt hiszem teljesen logikus, mi lehet az alternatíva. Forgótárcsás
rendszámtábla. Ennek a lényege, hogy a rendszámtábla egyik oldala az igazi, míg a másik oldala egy hamis, nem is létező rendszámtábla.
Amikor tilosban akarsz parkolni, vagy csak úgy egy parkolóban ahol fizetni kellene érte, egyszerűen csak a műszerfalon meg kell nyomni
egy gombot és a rendszámtábla átfordul :) Na ezt az idétlen barom szakmunkást sem végzett, digitális fényképezőgépet kezelő parkellenőr fényképezheti ;) Igaz a kerék bilincs nagy valószínűséggel rajta lesz a kocsin, no de ki nem hallott már emelőről? :)))

Vegyesmindenes BLOG
süti beállítások módosítása