Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Az áruszállítás és a szén-dioxid-kibocsátás kapcsolata

2007.02.20. 22:09 | antal.daniel | 2 komment

Címkék: közlekedés környezetvédelem klímaváltozás egypillanat

Az alábbi ábra az Európai Környezetvédelmi Ügynökség adatainak felhasználásával azt mutatja meg, hogy egy tonna áru egy kilométerre történő elszállításához az egyes közlekedési módoknak hány gramm szén-dioxidot engednek a légkörbe.

A környezetet legkevésbé a tengeri hajózás terheli, ezt követi a vasúti áruszállítás, harmadik helyen pedig a belvizi hajózás áll. A belvizi hajózás energia-hatékonyságát rontja, hogy általában nehéz megszervezni mindkét irányba a hajó megtöltését. A folyásirány szerint lefelé a hatékonyság kiváló, felfelé viszont a vasúthoz képest sokkal rosszabb. A közlekedés szén-dioxid kibocsátását legolcsóbban az áruk hajóra vagy vonatra rakásával lehet csökkenteni.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr211709291

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2007.02.20. 22:09:00

apám, Te nagyon el vagy tévedve.
na, egy kis hazugságkiigazítás:
http://helfi.wordpress.com/

Anonymous 2007.02.20. 22:09:00

Hát ez egy hatalmas baromság amit egy idióta talált ki. ezek a formák az embert ábrázolják (van gyerekméret is ugye) és az ember beletartozik a férfi és nő is. A jelzéseknek egyetemesen egyszerűnek érthetőnek kell lenniük. Ha ilyen táblák lesznek, a következő lépés: az afro-európaiak nem értik miért nem bongyol a haj, a zsidók meg a nagyobb orrért pofáznak majd :)
süti beállítások módosítása