Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Lessig a korrupcióról

2007.10.14. 16:03 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: korrupció

Lawrence Lessig, a szerzői jogok kompromisszumára épülő Creative Commons szülőatyja a korrupcióval kezd foglakozni. Lessig Szabad kultúra című könyve a szellemi tulajdon védelméről és a szellemi művek jobb hasznosításáról Wikikönyv formátumban is elérhető, élvezetes és elgondolkodtató olvasmány, az Ingyenebéden néhányunkat élvezetes vitára ösztönzött. Lessig korrupcióról szóló első előadásának "alfa-verziója" blogján tekinthető meg. Ahogy Lessig nem forradalmasította a szellemi javak hasznosítását, úgy valószínűleg a korrupció elméletét sem fogja, de élvezetes és pezsgő vitára lehet számítani, illetve néhány valóban hasznos gondolatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr431709478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása