Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

A legrosszabbul működő államok

2007.07.08. 23:07 | antal.daniel | Szólj hozzá!

Címkék: világ föderalista egypillanat

A Fund for Peace és a Foreign Policy harmadik éve teszi közzé a legrosszabbul működő államok listáját. A Failed State Index az egyes államok instabilitását és békére való veszélyességét méri. Magyarország a 139. az instabilitási listán, vagyis csak 38 állam stabilabb nálunk. A világ öt legstabilabb állama: Norvégia, Finnország, Svédország, Írország és Svájc. A világ öt legkevésbé működő állama: Szudán, Irak, Szomália, Zimbabwe és Csád.

A lényeg: az EU egyelőre betölti azt a funkcióját, amire létrejött. Közép-Afrikára és Közép-Ázsiára még több emberi szenvedés vár. És még egy érdekes egybeesés: azok az országok a legstabilabbak, amelyek a legbékésebbek. Power to the peaceful!

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr361709395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása