Euractiv.hu

Nincs megjeleníthető elem

visegrad-investments.com

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Antal Dániel blogja

Antal Dániel

Promote Your Page Too Hosszú ideje vezetek blogokat, és ide hoztam át azokat a bejegyzéseimet, amelyek szélesebb közönségnek szólnak, illetve nem avultak el (mint például a kiállítás-meghívók és felhívások).

Euractiv Gyors





Friss kommentek

Magyarország!

GA

Kerékpár kötött pályán

2010.10.10. 19:35 | antal.daniel | 1 komment

Címkék: google innováció vasút bicikli

A Google innovációs pályázatának győztese a városi közlekedés kategóriában a monorail bicikli, vagyis a kötöttpályás biciklizés.

A kötött pálya és az egyéni közlekedés előnyeinek kiaknázása nem új ötlet, és a személyes kötöttpályás járműveké sem. A kerékpározás és a kötött pálya ötvözése viszont tényleg újszerű, de azért a fene tudja. Az innovációs irány biztosan nagyon jó, ez nekem így egy kicsit elképzelhetetlen egy olyan régi városban, mint Budapest. Számomra logikusabb volna, ha kerékpár kiegészítené a monorailt, és utána tovább lehetne vele menni.

A bejegyzés trackback címe:

https://antaldaniel.blog.hu/api/trackback/id/tr392361090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spag · http://railzone.nl 2010.10.12. 19:24:11

A Google leginkább az automata autókra van rákattanva, ahhoz képest egész felüdülés ez a marhaság (PRT de legalább jóval kisebb és könnyebb és emberi erő).

Kérdés, mi ennek az előnye a sima bringázáshoz képest? Szerintem nem sok... a bringa és a kötöttpálya előnyei remekül kombinálhatóak hatalmas pályaudvari bringatárolókkal :)
süti beállítások módosítása